Delfin LTD është kompani e specializuar në shitje dhe distribuim të mallrave ushqimorë. E themeluar më 2003, tani Delfin LTD numëron plot 20 vite operim në tregun e Kosovës.

20 vite mund dhe përkushtim kanë bërë që sot Delfin LTD të jetë ekselent në shitje dhe distribuim. Mbi 225 punëtorë sot kujdesen që Delfin LTD të ushtrojë veprimtarinë e vet dhe në baza ditore të përmbushë nevojat e mijëra klientëve për produktet që përfaqëson.

Infrastruktura e avancuar që përfshin mbi 150 automjete dhe depo me kapacitet mbi 5000 paleta është një copë e madhe e mozaikut që e plotëson emrin që ka ndërtuar Delfin LTD në treg përgjatë dy dekadave.

Delfin LTD përfaqëson ekskluzivisht mbi 30 brende rajonale dhe globale nga 4 kontinente.

Our Partners+383 (0) 38 602 708info@delfinltd.com

Gushtericë e Ulët p.n. – Graçanicë, Republika e Kosovës

E hënë – E premte
08:00 – 16:00