PËR NE

Delfin LTD është kompani e specializuar në shitje dhe distribuim të produkteve ushqimore. Themeluar më 2003, tani Delfin LTD numëron plot 20 vite operim në tregun e Kosovës.

20 vite mund dhe përkushtim kanë bërë që sot Delfin LTD të jetë ekselent në shitje dhe distribuim.

TË PUNËSUAR
AUTOMJETE
BRENDE
PALETA KAPACITET MAGAZINIMI

PARTNERËT TANË

Të rejat e fundit

+383 38 600 126

info@delfinltd.com

www.delfinltd.com