• Banner Title I
 • Banner Title II
 • Banner Title III
 • Banner Title IV
 • slider
 • Banner Title VI
Banner Title I1 Banner Title II2 Banner Title III3 Banner Title IV4 Banner Title V5 Banner Title VI6
javascript image slider by WOWSlider.com v8.8

Partnerët

Delfin LTD është distributor ekskluziv për brendet botërore si:
 • Seara
 • Ulker
 • Meggle
 • Cekin
 • Mountaire
 • Heinz
 • Franca
 • Del Campo
 • Oldenburger
 • Zrt
 • Baira
 • Iskon
 • Aretol
 • Sara
 • Metro
 • Mondy
 • Sojaprotein

Partnerët tanë ekskluziv në afarizëm janë korporata me renome ndërkombëtare me portfolio të pasur të produkteve. Delfin LTD ka partner afarist në vende të ndryshme dhe rregullisht importon nga vendet në vijim:

 1. Brazil
 2. SHBA
 3. Shqipëri
 4. Greqi
 5. Gjermani
 6. Hungari
 7. Belgjikë
 8. Danimarkë
 9. Itali
 10. Tajlandë
 11. Turqi
 12. Kroaci
 13. Serbi
 14. Bosnie dhe Hercegovinë
 15. Bullgari
 16. Argentinë