• Banner Title I
  • Banner Title II
  • Banner Title III
  • Banner Title IV
  • slider
  • Banner Title VI
Banner Title I1 Banner Title II2 Banner Title III3 Banner Title IV4 Banner Title V5 Banner Title VI6
javascript image slider by WOWSlider.com v8.8

Panairi i ushqimit Anuga 2017

Ekzektutivi dhe menaxhmenti i lartë i korporatës Delfin Ltd, marrin pjesë në panairin e madh të ushqimit Anuga 2017.